waar te zien

Sinds 2022 behoor ik tot de vaste groep kunstenaars van Musiom, Stadsring 137 in Amersfoort. In de galerie die er eveneens bijhoort zijn mijn schilderijen, prenten en geblazen glasunica te zien en te koop.

Dit jaar ben ik veertig jaar beeldend kunstenaar. Dat vier ik met een kleine tentoonstelling van nieuwste glasunica, schilderijen en prenten in Musiom. Dat is van september tot en met december.


Van 10 januari tot en met 20 april 2025 is mijn glas te zien in de 

Glaskunsttriennale in dit museum. Deze tentoonstelling telt acht deelnemers.


Van 5 tot en met 24 september brengt galerie Imspa mijn schilderijen in Sala Cannoniera in Perugia (Italiƫ). Een groepstentoonstelling met een internationaal gezelschap kunstenaars. Titel is 'Oltre I Confini'.

Van 8 tot en met 17 november ben ik met mijn glasunica te gast op het landgoed en atelier van schilder Annemiki Bok. Deze presentatie wordt verzorgd door Galerie de Ruimte. Wellerwaard 11, Emmeloord. Er staan ook lezingen op het programma. Zie voor meer info: galeriederuimte.nl

Op 6 november geef ik een lezing over mijn glas, prenten, schilderijen en inspiraties bij de Soester Kring. Later meer info over aanmelden, tijdstip, etcetera.